Utbildning i tjänstedesign

Under 2022 och 2023 leder Studio Bergets Anna Kolback en online utbildning i Tjänstedesign för yrkesverksamma designers på yrkeshögskolan YRGO i Göteborg. Kursen är en påbyggnadskurs på 12 veckor och riktar sig till dig som har yrkeserfarenhet av UX- eller interaktionsdesign eller har en högre utbildning inom området som vill fördjupa dig inom området tjänstedesign. Kursen har ett flexibelt upplägg som går att kombinera med arbete.

Kursdelen ”Holistiskt värdeskapande” 20 YH-p handlar om att träna på att sätta in sitt arbete i en strategisk kontext och att titta på det man gör utifrån ett holistiskt perspektiv för att kunna låsa upp nya värdeskapande möjligheter. Kursen är ett forum för samtal och idéer där vi med hjälp av att dela erfarenheter med varandra kan öka värdet av vårt arbete.

Mer om kursen och hur man söker den hittar du på: www.yrgo.se/kurser/tjanstedesign/


Tack för en fin kurs, jag har lärt mig massvis. Skulle verkligen rekommendera denna kursen.

Kursdeltagare HT 22/23.


”Intressanta diskussioner och reflektioner! Jag har lärt mig mycket av både lärare och andra deltagare. Väl grundat och kopplat till hur det verkligen är i arbetslivet. Inte bara teori utan mer vad det innebär i praktiken. Har gett mig ökat självförtroende i min roll och vad som är rimligt att den innebär.”

Kursdeltagare HT 22/23.

”Rolig, stärkande och utvecklande kurs!!!”

Kursdeltagare HT 22/23.

“Mycket nöjd med kursen som helhet och
den har uppfyllt mina förväntningar med råge.”

Kursdeltagare HT 22/23.

“Anna är påläst, tydlig och lyhörd. Hon har på ett positivt sätt fått mig att reflektera över nya kunskaper och fördjupa mina befintliga. Väldigt bra. Tack.”

Kursdeltagare HT 22/23.

“Lärarens approach mot oss, det kändes högt i tak och som en bra miljö att utvecklas. Bra tips på poddar och youtube-videos.
Bra upplägg på lektionerna med filmer, presentationer och övningar.”

Kursdeltagare HT 22/23.